Κρίσιμη σύσκεψη για τον κατώτατο μισθό στο Προεδρικό - Στο τραπέζι και η γονική άδεια

Κρίσιμη σύσκεψη για τον κατώτατο μισθό στο Προεδρικό - Στο τραπέζι και η γονική άδεια

Πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη, η σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τους κοινωνικούς εταίρους με στόχο την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων για την εισαγωγή του κατώτατου μισθού στην Κύπρο και για τη γονική άδεια.

Η σύσκεψη είναι προγραμματισμένη για τις 9:30 το πρωί της Τρίτης και σε αυτήν θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Κυριάκος Κούσιος, οι εργοδοτικές οργανώσεις ΚΕΒΕ και ΟΕΒ και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ.

Η εισαγωγή εθνικού κατώτατου μισθού αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση. Όπως είχε αναφέρει ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Ανδρέας Ιωσήφ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης «θα αναλάβει πρωτοβουλία για να ολοκληρωθεί η διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους η οποία παρά το γεγονός ότι έφθασε στο τελικό στάδιο εντούτοις δεν ολοκληρώθηκε λόγω του αδόκητου θανάτου της Ζέτας Αιμιλιανίδου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE