Δυσάρεστη είδηση: Μετά την Ντίνα Κώνστα έφυγε από την ζωή άλλη μια Ελληνίδα ηθοποιός

Δυσάρεστη είδηση: Μετά την Ντίνα Κώνστα έφυγε από την ζωή άλλη μια Ελληνίδα ηθοποιός

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Πολυτίμου.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Αννούλα μου γλυκιά πέταξες κι εσύ στον ουρανό! Βαθιά θλίψη στον Καλλιτεχνικό χώρο από την νέα απώλεια της σπουδαίας ηθοποιου και φίλης μας ΑΝΝΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ, μοναδικής ερμηνεύτριας κλασσικών ρόλων, η απόλυτη ραψωδός των Ομηρικών επών που τα απήγγειλε από.μνήμης, σπουδαια δασκάλα ηθοποιών, σύζυγος του επισης σπουδαίου δασκάλου Βίκου Παπακωνσταντινου και μητέρα του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, από τις τελευταίες επιζώσες συμμαθήτριές της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η γλυκιά μου Άννα που στην αρχή της καριέρας μου βρεθήκαμε συνοδοιπόροι και συνιδρυτές του αλησμόνητου ΑΣΚΗΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ με τις σπουδαίες παραστάσεις κ τις συμμετοχές στα διεθνή φεστιβάλ.Η πάντα νεανική ΑΝΝΑ μας έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, συλλυπητήρια στην οικογένεια κι από όλους εμάς καλό κατευόδιο».

Δείτε την ανάρτησή του:
Η Άννα Πολυτίμου έκανε το ντεμπούτο της στο θεατρικό σανίδι σε ηλικία μόλις 13 ετών. Μεγαλώνοντας σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, έχοντας δίπλα της σε σημαντικούς δασκάλους, όπως ο Δημήτρης Ροντήρης κι ο Σπύρος Μελλάς. Αποφοίτησε το 1955.

Αφού αποφοίτησε το 1955, συνεργάστηκε με κάποιους κορυφαίους ηθοποιούς και σκηνοθέτες όπως ο Δημήτρης Χορν, η Έλλη Λαμπέτη, ο Κωστής Μιχαηλίδης κ.α. Επί εννιά χρόνια συνεργαζόταν με το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας ως ραψωδός, απαγγέλλοντας από στήθους ραψωδίες του Ομήρου.

μπιμπιλας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE