Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

ΟΚ στο Youtube μπορείς να βρεις διάφορα κουφά και «καμένα» videos, αλλά σαν και αυτό που ανέβασε πριν από 2 χρόνια η Janna, ελάχιστα μπορούν να συγκριθούν.
Και αυτό γιατί η διάρκειας 1 λεπτού και 55 δευτερολέπτων ανάρτηση, η νεαρή κοπέλα δίνει οδηγίες για το πως μπορεί κάποιος να πιει νερό.
Το εντυπωσιακό είναι πως υπάρχουν 2.210.114 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κάτσει και την έχουν παρακολουθήσει να λέει οδηγίες του τύπου «φυσικά χρειάζεσαι νερό» και «το στόμα είναι πολύ σημαντικό στο να πιείς νερό».
Μάλιστα, στο video υπάρχουν 31.000 σχόλια που πέφτει το... τρολάρισμα του αιώνα.
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




