Τρίωρη στάση εργασίας από ΠΑΣΥΚΙ – «Να αποδοθούν ευθύνες…»

Τρίωρη στάση εργασίας από ΠΑΣΥΚΙ – «Να αποδοθούν ευθύνες…»

Τρίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο Τρίτη (05/107) μέλη της ΠΑΣΥΚΙ στα τμήματα επειγόντων περιστατικών και ατυχημάτων (ΤΑΕΠ), καταγγέλλοντας σοβαρή υποστελέγχωση.

Συγκεκριμένα, η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η ΠΑΣΥΚΙ, τονίζει πως ο λόγος που θα προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια είναι γιατί επανειλημμένα, τόσο οι γραπτές όσο και οι προφορικές ενημερώσεις τους δεν λαμβάνονται υπόψη όσο αφορά τη λειτουργεία των ΤΑΕΠ.

«Οι ευθύνες αναλογούν απόλυτα στον ΟΚΥπΥ και θα πρέπει απαραιτήτως να αναληφθούν ή να αποδοθούν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Η κατάσταση υγείας του 61χρονου - Άφαντος ο 48χρονος Μαρίνος

Απόπειρα φόνου: Η κατάσταση υγείας του 61χρονου - Άφαντος ο 48χρονος Μαρίνος

Συγκλονισμό ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου, με το 61χρονο θύμα να εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

BEST OF TOTHEMAONLINE