Στην Ιαπωνία ο Δημητριάδης για προώθηση της κυπριακής ναυτιλίας στην Άπω Ανατολή

Στην Ιαπωνία ο Δημητριάδης για προώθηση της κυπριακής ναυτιλίας στην Άπω Ανατολή

Σειρά συναντήσεων με κρατικούς αξιωματούχους, εκπροσώπους πλοιοκτητικών ενώσεων και ναυπηγείων καθώς και με στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων θα πραγματοποιήσει ο Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω Βασίλης Δημητριάδης στην Ιαπωνία, όπου βρίσκεται ήδη.

Ανακοίνωση από το Υφυπουργείο αναφέρει ότι η επίσκεψη εμπίπτει στα πλαίσια προώθησης της Κύπρου ως ναυτιλιακό κέντρο με σκοπό τη δημιουργία προϋποθέσεων για προσέλκυση ναυτιλιακών εταιρειών στη Κύπρο και πλοίων στο κυπριακό νηολόγιο από την αγορά της Άπω Ανατολής.

Ο κ. Δημητριάδης αναμένεται να επισκεφτεί αριθμό εταιρειών για να αναπτύξει τα πλεονεκτήματα της κυπριακής ναυτιλίας ενώ έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις και παρουσιάσεις σε ναυτιλιακούς παράγοντες της Ιαπωνίας καθώς και σε δημοσιογράφους που καλύπτουν τα τοπικά και διεθνή ναυτιλιακά δρώμενα για τις τρέχουσες εξελίξεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παγκόσμια ναυτιλία, παρουσιάζοντας το στρατηγικό όραμα της Κύπρου για τη ναυτιλία “SEA Change 2030”.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Ιαπωνία ο Υφυπουργός, ο οποίος θα συνοδεύεται από στελέχη του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, θα παραστεί στη τελετή βάφτισης νεότευκτου φορτηγού πλοίου της εταιρείας Safe Bulkers. Το πλοίο το οποίο κατασκευάστηκε σε ιαπωνικό ναυπηγείο βάσει των πλέον σύγχρονων περιβαλλοντικών προδιαγραφών θα υψώσει την κυπριακή σημαία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE