Πλαφόν στα self-test από σήμερα (4/7) – Ποιες οι τιμές που έχουν καθοριστεί

Πλαφόν στα self-test από σήμερα (4/7) – Ποιες οι τιμές που έχουν καθοριστεί

Σε ισχύ από σήμερα Δευτέρα, 4 Ιουνίου, το πλαφόν στις τιμές για τα self-test, μετά απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι, το Υπουργείο Υγείας μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, καθόρισε ως ανώτατη τιμή πώλησης στα φαρμακεία, να ανέρχεται στα €1,70 για τις συσκευασίες του ενός τεστ αυτοδιάγνωσης (self-test) για τη νόσο COVID-19.

Ταυτόχρονα, όπως έχει ανακοινωθεί η ανώτατη τιμή πώλησης της συσκευασίας για 5 τεστ αυτοδιάγνωσης, self-test, έχει καθοριστεί στα €6, ενώ η ξεχωριστή πώληση των εν λόγω τεστ τα οποία αποτελούν μέρος μεγαλύτερης συσκευασίας, απαγορεύεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.