Ανοίγει απόψε ξανά τις πύλες του για το κοινό το ιστορικό κάστρο του Οθέλλου στην Αμμόχωστο – Θεατρική παράσταση με Τουρκοκύπριους και Ελληνοκύπριους ηθοποιούς

Ανοίγει απόψε ξανά τις πύλες του για το κοινό το ιστορικό κάστρο του Οθέλλου στην Αμμόχωστο – Θεατρική παράσταση με Τουρκοκύπριους και Ελληνοκύπριους ηθοποιούς

Ιστορική θεωρήθηκε από τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης η αποψινή θεατρική παράσταση που θα λάβει χώρα στο ιστορικό κάστρο του Οθέλλου στην Αμμόχωστο, σε αντίθεση με τα ελληνοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, που ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Τις πύλες του αναμένεται να ανοίξει σε λίγα λεπτά το ιστορικό κάστρο του Οθέλλου και να υποδεχτεί ξανά μετά από αρκετά χρόνια σιγής, την ομώνυμη θεατρική παράσταση του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Tothemaonline.com τα εγκαίνια θα τελέσουν οι δυο ηγέτες Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί, ενώ προσκλήσεις έλαβαν μεταξύ άλλων και οι δήμαρχοι της πόλης, Αλέξης Γαλανός και Ισμαήλ Αρτέρ, καθώς και πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι των επιμελητηρίων από τις δύο πλευρές.


Στην παράσταση συμμετέχουν από κοινού Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι ηθοποιοί, ενώ το θεατρικό έργο θα είναι στην Αγγλική γλώσσα.
Στην παράσταση θα συμμετέχουν οι Μάριος Στυλιανού, Βασιλική Ανδρέου, Θέμιδα Νικολάου, Ραφαέλα Καμασά, Merter Refikoglu, Aytunç Şabanlı, και Burc Barin ενώ την σκηνοθεσία της παράστασης επιμελείται ο Τουρκοκύπριος Izel Seylani ο οποίος επίσης συμμετέχει στον θίασο.

Χριστιάνα Γαβριήλ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE