Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Τη Δευτέρα, μετά το δημοψήφισμα, σχεδιάζεται να συνεδριάσει ξανά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ, ώστε να εξετάσει την κατάσταση ρευστότητας στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο μη κατονομασμένη πηγή.
Η Ευρωτράπεζα έχει «παγώσει» το επίπεδο έκτακτης ρευστότητας (ELA) που παρέχει στις ελληνικές τράπεζες σε λίγο κάτω από 89 δισεκατομμύρια ευρώ από την Κυριακή, όταν και έγινε φανερό πως ήταν απίθανο να υπάρξει συμφωνία για παράταση του τότε προγράμματος στήριξης.
Από τη Δευτέρα, οι ελληνικές τράπεζες βρίσκονται σε καθεστώς αργίας, με τις αναλήψεις να είναι δυνατές μόνο με κάρτα από τα ATM και ημερήσιο όριο 60 ευρώ.
Οι συνταξιούχοι που δεν έχουν κάρτα έχουν τη δυνατότητα να εισπράττουν μέρος της σύνταξής από συγκεκριμένα τραπεζικά υποκαταστήματα που λειτουργούν εκτάκτως ώστε να τους εξυπηρετήσουν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις