Πήρε απόφαση η Βουλή: Παράταση στην καταβολή του ετήσιου τέλους εταιρειών μέχρι 31η Δεκεμβρίου 2022

Πήρε απόφαση η Βουλή: Παράταση στην καταβολή του ετήσιου τέλους εταιρειών μέχρι 31η Δεκεμβρίου 2022

Παράταση μέχρι 31η Δεκεμβρίου 2022 δίνεται στην καταβολή του ετήσιου τέλους €350 που υποχρεούνται να πληρώσουν οι εταιρείες στον Έφορο Εταιρειών, σύμφωνα με νόμο που ψήφισε η Βουλή.

Τη σχετική πρόταση νόμου υπέβαλε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Πανίκος Λεωνίδου και ψηφίστηκε με τη διαδικασία του κατεπειγόντως. Υπέρ ψήφισαν 32 βουλευτές και εναντίον ένας.

Όπως εξήγησε ο κ. Λεωνίδου η σχετική προθεσμία έληγε κανονικά στις 30 Ιουνίου, δηλαδή σήμερα και προτείνεται η παράταση της προθεσμίας πληρωμής του τέλους, ώστε να μην έχουν κυρώσεις όσοι δεν το έχουν πληρώσει. Υπενθύμισε ότι θέση του ΔΗΚΟ αλλά και άλλων κομμάτων είναι ότι το τέλος αυτό πρέπει να καταργηθεί.

Ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Ζαχαρίας Κουλίας, ο οποίος προήδρευε της Ολομέλειας είπε ότι υπάρχει σχετική πρόταση νόμου του ΔΗΚΟ για κατάργηση του τέλους και αναμένεται η εξέτασή της στην αρμόδια Επιτροπή, αφού όπως είπε το τέλος είναι πραγματικά τιμωρητικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE