Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρό 14χρονο κορίτσι που έπεσε στο μπάνιο του σπιτιού του

Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρό 14χρονο κορίτσι που έπεσε στο μπάνιο του σπιτιού του

Χτύπησε στο κεφάλι - Νοσηλεύτηκε για 4,5 μήνες όμως δεν τα καταφερε και άφησε χθες την τελευταία του πνοή.

Την απόλυτη τραγωδία βιώνει μία οικογένεια στη Νέα Ιωνία Βόλου, η οποία έχασε το μόλις 14 ετών κορίτσι του, ύστερα από ατύχημα που είχε στο μπάνιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «TheNewspaper», η 14χρονη κοπέλα έκανε μπάνιο, όταν έπεσε στη μπανιέρα και χτύπησε στο κεφάλι. Το δυστύχημα σημειώθηκε πριν από 4,5 μήνες στο σπίτι της στο Αλιβέρι Ν. Ιωνίας.

Το άτυχο κορίτσι νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και χθες άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 10.30 το πρωί από τον Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα Ν. Ιωνίας.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE