ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ: Απόφαση δικαστηρίου - Ένοχος σε τρεις κατηγορίες για την υπόθεση ηχογραφήσεων

ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ: Απόφαση δικαστηρίου - Ένοχος σε τρεις κατηγορίες για την υπόθεση ηχογραφήσεων

Ένοχο σε τρεις κατηγορίες έκρινε σήμερα το Δικαστήριο Λευκωσίας τον διαιτητή Νικόλα Νεοκλέους, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για ηχογραφήσεις σε βάρος του Μιχάλη Σπύρου και η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό, μετά από σχετική καταγγελία που έκανε το πρώην μέλος της επιτροπής διαιτησίας.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε ένοχος για εσκεμμένη υποκλοπή και/ή παρακολούθηση ιδιωτικής επικοινωνίας, για εσκεμμένη αποκάλυψη σε άλλο πρόσωπο το περιεχόμενο ιδιωτικής επικοινωνίας, γνωρίζοντας ότι η πληροφορία λήφθηκε από υποκλοπή ή παρακολούθηση ιδιωτικής επικοινωνίας, καθώς και για εσκεμμένη χρησιμοποίηση του περιεχομένου ιδιωτικής επικοινωνίας γνωρίζοντας ή έχοντας λόγο να γνωρίζει ότι η πληροφορία λήφθηκε από υποκλοπή ή παρακολούθηση ιδιωτικής επικοινωνίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE