Σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Στο Νοσοκομείο ο μοτοσικλετιστής – Σοκαριστικές οι φωτογραφίες από τη μοιρασμένη μοτοσικλέτα

Σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Στο Νοσοκομείο ο μοτοσικλετιστής – Σοκαριστικές οι φωτογραφίες από τη μοιρασμένη μοτοσικλέτα

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν της 20:00 στο Παραλίμνι, την Τετάρτη (29/06), όπως ανέφερε σε προηγούμενο δημοσίευμα το ThemaOnline.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο πραγματοποιήθηκε στην οδό Κοραη στο Παραλιμνι με εμπλεκόμενο οδηγό 35 χρονών από το Παραλιμνι.

Συγκεκριμένα κατά τον επίδικο χρόνο ο 35 χρόνος οδηγούσε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού στην οδό Κοραη στο Παραλιμνι κατευθυνόμενος από τον κυκλικό κόμβο Παραλιμνίου - Δερύνειας προς τα φώτα τροχαίας της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχωστου.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου ο 35χρόνος φαίνεται να προσπέρασε προπορευόμενο του όχημα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί βίαια με όχημα που οδηγούσε 36χρονη κάτοικος Παραλιμνίου, η οποία κατα τον χρόνο της σύγκρουσης επιχειρούσε να στρίψει δεξιά σύμφωνα με την πορεία της σε πολυκατοικία όπου διαμένει.

Από την σύγκρουση η μοτοσυκλέτα μοιράστηκε στα δυο με αποτέλεσμα το άλλο μισό της μοτοσυκλέτα να καταλήξει σε άλλο όχημα.

Ο 35χρόνος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλιμνι.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση,ο 35χρονος θα μεταφερθεί διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας του ειναι σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Στην ανάγκη για ενότητα στους κόλπους της ΕΕ καθώς και στο Ουκρανικό αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην Έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE