Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη «μαμούθ» στη Θεσσαλονίκη - Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες και η εμφάνιση της αστυνομίας

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη «μαμούθ» στη Θεσσαλονίκη - Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες και η εμφάνιση της αστυνομίας

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη "μαμούθ" που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σε διαμέρισμα γνωστού επιχειρηματία, εξασφάλισε η ελλαδική ιστοσελίδα protothema.gr.

Η λεία των δραστών, σύμφωνα με πληροφορίες, αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ αφού τα - τουλάχιστον - πέντε άτομα κατάφεραν να αποσπάσουν δέκα ρολόγια αξίας 500.000 ευρώ και ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο στο οποίο υπήρχε το ποσό των 300.000 ευρώ και κοσμήματα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας επιχείρησης που βρίσκεται ένα στενό πιο μακριά από το διαμέρισμα της οδούς Μαρίας Κάλας, ένα μαύρο αυτοκίνητο το οποίο ταιριάζει στις περιγραφές, διασχίζει στις 03.27 την οδό Καθ. Ρωσσίδου και στη συνέχεια χάνεται στρίβοντας από την κεντρική οδό Θεμ. Σοφούλη. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τα οχήματα της αστυνομίας που πραγματοποιούν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των ατόμων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.