Δημήτρης Δημητρίου: «Μετά την ανακοίνωση της υιοθεσίας του κυρίου Χριστοδουλίδη από το ΔΗΚΟ, φάνηκαν οι πραγματικές τους προθέσεις»

Δημήτρης Δημητρίου: «Μετά την ανακοίνωση της υιοθεσίας του κυρίου Χριστοδουλίδη από το ΔΗΚΟ, φάνηκαν οι πραγματικές τους προθέσεις»

Σκληρή απάντηση στην απόφαση του ΔΗΚΟ να υποστηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές του 2023, έδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Συγκεκριμένα, σε σημερινή (27/6) δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου αναφερόμενος στο θέμα σχολίασε τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου λέγοντας πως, «ο Νικόλας Παπαδόπουλος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε κατά λέξη: «Ο Νίκος Χριστοδουλίδης βάζει υποψηφιότητα απέναντι στο ΔΗΣΥ». Μας είπε επίσης πως πρότεινε εδώ και μήνες, τον Νίκο Χριστοδουλίδη, στο ΑΚΕΛ. Έτσι, μας αποκάλυψε το κοινό τους σχέδιο για την επόμενη διακυβέρνηση. Ήδη έπεσε η αυλαία στο θέατρο της «ανεξάρτητης υποψηφιότητας»».

Ταυτόχρονα, στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Δημητρίου δεν παρέλειψε να αναφέρει πως, «από τη μία ο Δημοκρατικός Συναγερμός με τον Πρόεδρό του. Με την εμπειρία, την ασφάλεια και την προοπτική που παρέχει. Και με δίπλα του ισχυρούς συμμάχους στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Από την άλλη η αντιπολίτευση: Το ΔΗΚΟ και ο κύκλος του Προέδρου του, πίσω από τον δήθεν ανεξάρτητο κύριο Χριστοδουλίδη. Και το ΑΚΕΛ πίσω από τον κύριο Μαυρογιάννη».

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ:
Δεν πέρασαν 24 ώρες από την ανακοίνωση της υιοθεσίας του κυρίου Χριστοδουλίδη από το ΔΗΚΟ και φάνηκαν οι πραγματικές τους προθέσεις.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε κατά λέξη: «Ο Νίκος Χριστοδουλίδης βάζει υποψηφιότητα απέναντι στο ΔΗΣΥ».

Μας είπε επίσης πως πρότεινε εδώ και μήνες, τον Νίκο Χριστοδουλίδη, στο ΑΚΕΛ. Έτσι, μας αποκάλυψε το κοινό τους σχέδιο για την επόμενη διακυβέρνηση.

Ήδη έπεσε η αυλαία στο θέατρο της «ανεξάρτητης υποψηφιότητας».

Είναι καλό που οι πολίτες γνωρίζουν, καθαρά πλέον, τις επιλογές τους:

Από τη μία ο Δημοκρατικός Συναγερμός με τον Πρόεδρό του. Με την εμπειρία, την ασφάλεια και την προοπτική που παρέχει. Και με δίπλα του ισχυρούς συμμάχους στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Από την άλλη η αντιπολίτευση: Το ΔΗΚΟ και ο κύκλος του Προέδρου του, πίσω από τον δήθεν ανεξάρτητο κύριο Χριστοδουλίδη. Και το ΑΚΕΛ πίσω από τον κύριο Μαυρογιάννη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE