Είναι επίσημο – Πάνε για διαζύγιο! Διαβάστε την ανακοίνωση της αγαπημένης Κύπριας τραγουδίστριας

Είναι επίσημο – Πάνε για διαζύγιο!  Διαβάστε την ανακοίνωση της αγαπημένης Κύπριας τραγουδίστριας

Σας είχαμε ενημερώσει προ ολίγων ημερών, ωστόσο στο όλο ζήτημα υπήρχε κάπου να αιωρείται ένα ερωτηματικό. Σήμερα όμως το τοπίο ξεκαθαρίζει πέρα ως πέρα.

Όπως είπαμε, εδώ και αρκετές μέρες, φήμες και δημοσιεύματα θέλουν την Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά να έχουν χωρίσει.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή να έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή του στο πλευρό της Φωτεινής Ψυχίδου, δημοσιογράφου και πρώην συζύγου του Μπάμπη Στόκα.

Η επιβεβαίωση ήρθε από την Ευρυδίκη, η οποία θέλησε με μία δήλωσή της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook να ξεκαθαρίσει ακριβώς την κατάσταση.

 Η τραγουδίστρια, προσθέτει το people, πάντα τηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, ωστόσο δεν θέλησε ποτέ να κρύψει την πραγματικότητα. Ούτε όταν παντρεύτηκε με τον Δημήτρη Κοργιαλά, ούτε και τώρα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE