Είναι επίσημο – Πάνε για διαζύγιο! Διαβάστε την ανακοίνωση της αγαπημένης Κύπριας τραγουδίστριας

Είναι επίσημο – Πάνε για διαζύγιο!  Διαβάστε την ανακοίνωση της αγαπημένης Κύπριας τραγουδίστριας

Σας είχαμε ενημερώσει προ ολίγων ημερών, ωστόσο στο όλο ζήτημα υπήρχε κάπου να αιωρείται ένα ερωτηματικό. Σήμερα όμως το τοπίο ξεκαθαρίζει πέρα ως πέρα.

Όπως είπαμε, εδώ και αρκετές μέρες, φήμες και δημοσιεύματα θέλουν την Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά να έχουν χωρίσει.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή να έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή του στο πλευρό της Φωτεινής Ψυχίδου, δημοσιογράφου και πρώην συζύγου του Μπάμπη Στόκα.

Η επιβεβαίωση ήρθε από την Ευρυδίκη, η οποία θέλησε με μία δήλωσή της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook να ξεκαθαρίσει ακριβώς την κατάσταση.

 Η τραγουδίστρια, προσθέτει το people, πάντα τηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, ωστόσο δεν θέλησε ποτέ να κρύψει την πραγματικότητα. Ούτε όταν παντρεύτηκε με τον Δημήτρη Κοργιαλά, ούτε και τώρα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE