Πιάστηκαν στα χέρια, τους ξυλοφόρτωσε και τους έκλεψε 50 ευρώ – Του πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Πιάστηκαν στα χέρια, τους ξυλοφόρτωσε και τους έκλεψε 50 ευρώ – Του πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Στη σύλληψη 24χρονου Αφρικανικής καταγωγής, προχώρησε η Αστυνομία μετά από καταγγελία για συμπλοκή που σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακή, 26 Ιουνίου στο κέντρο της Λευκωσίας, κοντά στον κυκλικό κόμβο του «ΟΧΙ».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος κατά τη διάρκεια καυγά, χτύπησε και τραυμάτισε με μεταλλική ράβδο δύο άντρες Ευρωπαϊκής καταγωγής, ένας εκ των οποίω ήταν 19χρονος, τους έριξε πέτρες και μπουκάλια ενώ τους έκλεψε 50 ευρώ.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λήδρας και αφού εντόπισαν τον Αφρικανό του φόρεσαν χειροπέδες.

Ο 24χρονος παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου αποφασίστηκε να μείνει υπό κράτηση για περίοδο 3 ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE