Πιάστηκαν στα χέρια, τους ξυλοφόρτωσε και τους έκλεψε 50 ευρώ – Του πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Πιάστηκαν στα χέρια, τους ξυλοφόρτωσε και τους έκλεψε 50 ευρώ – Του πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Στη σύλληψη 24χρονου Αφρικανικής καταγωγής, προχώρησε η Αστυνομία μετά από καταγγελία για συμπλοκή που σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακή, 26 Ιουνίου στο κέντρο της Λευκωσίας, κοντά στον κυκλικό κόμβο του «ΟΧΙ».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος κατά τη διάρκεια καυγά, χτύπησε και τραυμάτισε με μεταλλική ράβδο δύο άντρες Ευρωπαϊκής καταγωγής, ένας εκ των οποίω ήταν 19χρονος, τους έριξε πέτρες και μπουκάλια ενώ τους έκλεψε 50 ευρώ.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λήδρας και αφού εντόπισαν τον Αφρικανό του φόρεσαν χειροπέδες.

Ο 24χρονος παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου αποφασίστηκε να μείνει υπό κράτηση για περίοδο 3 ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.