Έστειλε στο νοσοκομείο 39χρονο με κατάγματα - Συνελήφθη 20χρονος

 Έστειλε στο νοσοκομείο 39χρονο με κατάγματα - Συνελήφθη 20χρονος

Υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 20χρονου ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με Βοηθό Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Κυριάκο Χαραλάμπους, την Κυριακή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς τραυματισμένος 39χρονος, ο οποίος αφού εξετάστηκε διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα ρηνός και κάταγμα του αριστερού οφθαλμικού κόκκου.

Στο πλαίσιο εξετάσεων που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου προέκυψε μαρτυρία εναντίον 20χρονου. Κατόπιν τούτου εναντίον του 20χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη.

Ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE