Καρέ-καρέ η διάσωση 60χρονου που τραυματίστηκε στο Τρόοδος - Δείτε το βίντεο

Καρέ-καρέ η διάσωση 60χρονου που τραυματίστηκε στο Τρόοδος - Δείτε το βίντεο

Γύρω στις 2.30 σήμερα το απόγευμα, ενώ 60χρονος περπατούσε με άλλα άτομα στο μονοπάτι της φύσης «ΚΑΝΝΑΟΥΡΕΣ» στο Τρόοδος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο πόδι.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Τροόδους, Πλατρών και Κακοπετριάς, καθώς και μέλη του Εθελοντικού Τμήματος Εκτάκτων Αναγκών, για παροχή βοήθειας.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής, αλλά και της επικινδυνότητας, επιστρατεύθηκε το ελικόπτερο της Αστυνομίας το οποίο μετέβη στο σημείο όπου, αφού παρέλαβε τον τραυματία, τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE