ΕΔΕΚ: Μαζική προσέλευση σε εκδήλωση της Πρωτοβουλίας για δημοκρατικό συνέδριο

ΕΔΕΚ: Μαζική προσέλευση σε εκδήλωση της Πρωτοβουλίας για δημοκρατικό συνέδριο

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, εκατοντάδες στελέχη και μέλη της ΕΔΕΚ, έδωσαν δυναμικά το παρών τους στην εν λόγω εκδήλωση με κεντρικά μηνύματα «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ» και «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΕΚ».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ομιλητής ήταν ο Γιαννής Πιερίδης, Πρώην Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΕΔΕΚ και συντονιστικό ρόλο είχε ο Μιχάλης Τερέπεης, Τέως Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής ΕΔΕΚ.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Βουλευτής Κωστής Ευσταθίου, ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης και ο Πρώην Βουλευτής, Γιώργος Βαρνάβα. Επίσης, χαιρετισμό απέστειλε και ο Πρώην Πρόεδρος του Κόμματος, Γιαννάκης Ομήρου.

Η Πρωτοβουλία αποσκοπεί στην σύγκληση ενός Δημοκρατικού Συνεδρίου, που θα αποκαταστήσει την νομιμότητα και την τάξη στην ΕΔΕΚ, και μέσω συγκεκριμένης διακήρυξης καλούν τα μέλη τους για συλλογή υπογραφών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE