Λύγισε χθες στο Lush ο Οικονομόπουλος! Συγκίνησε το κοινό που τον είδε να κλαίει στη σκηνή

Λύγισε χθες στο Lush ο Οικονομόπουλος! Συγκίνησε το κοινό που τον είδε να κλαίει στη σκηνή

Μια μοναδικά υπέροχη βραδιά, χάρισε στο κοινό της Λάρνακας ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος εμφανίστηκε στο Lush Beach Bar Resto κι όπως θα δείτε στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες έγινε… χαμός.

Δεν έπεφτε καρφίτσα χθες στο νυχτερινό μαγαζί, καθώς ο Οικονομόπουλος παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη καταφέρει να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο μεγάλα, μπουζουκερί ονόματα και ο κόσμος τον ακολουθεί μαζικά σε κάθε του εμφάνιση.

Όλα όσα είδαμε:

- Ο λαϊκός τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

- Φανατική θαυμάστρια του έδωσε τούρτα για τα γενέθλιά του.

- Αφιέρωσε τη «Μελαγχολία» στην Ελλάδα.

- Ανατρίχιασαν όλοι και του χάρισαν ζεστό χειροκρότημα, όταν ο αοιδός ζήτησε από την ορχήστρα να παίξει τον «Ζορπά» κι αυτός δεν άντεξε κι άρχισε να κλαίει!

- Το πρόγραμμα έκλεισε στις 03:30 κι όλοι έφυγαν κατενθουσιασμένοι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE