Βαλάντης: Δημόσια παραδοχή - «Ήμουν ερωτευμένος με την Κατερίνα Στανίση»

Βαλάντης: Δημόσια παραδοχή - «Ήμουν ερωτευμένος με την Κατερίνα Στανίση»

Η Κατερίνα Στανίση ρωτήθηκε από τη Δέσποινα Βανδή στο Chart Show ποιο πιστεύει πως είναι το πιο ερωτικό της τραγούδι και τότε εκείνη είπε ότι μάλλον ήταν το "Μυστικέ μου έρωτα" για το οποίο όταν βγήκε, είχαν χάσει το λογαριασμό όπως χαρακτηριστικά είπε, καθώς είχε πουλήσει πολλές χιλιάδες αντίτυπα.

Όπως αποκάλυψε η αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια ο κόσμος είχε μάθει το συγκεκριμένο τραγούδι από τα μαγαζιά που τραγουδούσε, πολύ πριν αυτό κυκλοφορήσει σε δίσκο.

Τότε τον λόγο πήρε ο Βαλάντης που βρισκόταν στην παρέα λέγοντας πως υπήρξε εποχή, τότε που η Κατερίνα Στανίση συνεργαζόταν με τον Γιώργο Νταλάρα που την είχε ερωτευτεί.

Όπως είπε ο τραγουδιστής, τότε ήταν 16 χρονών και την είχε ερωτευτεί για το τραγούδι "Αδυναμίες" που τραγουδούσε εκείνη την εποχή.

Πηγή: gossip-tv.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE