Τα ακραία καιρικά φαινόμενα «έκοψαν» δέντρα στη Λάρνακα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα «έκοψαν» δέντρα στη Λάρνακα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ακραία καιρικά φαινόμενα παρατηρήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, μαζί με τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σε κάποιες περιπτώσεις ο άνεμος ήταν τόσο δυνατός που κόπηκαν στη μέση δέντρα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα Λιβάδια στη Λάρνακα:

Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες 

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Δευτέρα και την Τρίτη νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα στα ορεινά και σε περιοχή του εσωτερικού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή και μή αξιόλογη μεταβολή μέχρι την τρίτη για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE