«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 21χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει Δικαστήριο

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 21χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει Δικαστήριο

Στη σύλληψη 21χρονου προχώρησαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, αργά χθες βράδυ αφού εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητο του με υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, εντόπισαν τον 21χρονο γύρω στις 11.30 χθες βράδυ, να οδηγεί το αυτοκίνητο του με ταχύτητα 182 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Ο 21χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίπου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίπου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE