Σύλληψη 41χρονης στη Λεμεσό: Παρουσιαζόταν ως εκπροσωπος εταιρείας για χορηγίες προγραμμάτων Υπουργείου

Σύλληψη 41χρονης στη Λεμεσό: Παρουσιαζόταν ως εκπροσωπος εταιρείας για χορηγίες προγραμμάτων Υπουργείου

Στη σύλληψη 41χρονης, η οποία φέρεται να εξαπάτησε πολίτες και ν’ απέσπασε χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 60 χιλιάδες ευρώ, προχώρησε την Παρασκευή το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 41χρονη φέρεται να παρουσιαζόταν ως εκπρόσωπος εταιρείας ιδίων συμφερόντων, αναφέροντας ότι μπορούσε ν’ αναλάβει την υποβολή αιτήσεων και να εξασφαλίσει χορηγίες από διάφορα ενεργειακά προγράμματα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, καθώς και επιχορηγήσεις του κράτους για ανακαίνιση οικιών στην ύπαιθρο.

Για κάθε αίτηση οι παραπονούμενοι κατέβαλλαν χρηματικό ποσό καθώς και για τη διεξαγωγή διαφόρων εργασιών που απαιτούνταν, ωστόσο στην πορεία διαπίστωσαν πως έπεσαν θύματα απάτης.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται ότι η υπόθεση αφορά πέραν των 30 παραπονούμενων πολιτών, ενώ το χρηματικό ποσό που φέρεται να απέσπασε η ύποπτη ξεπερνά τις 60 χιλιάδες ευρώ.

Εναντίον της διερευνάται υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπής από αντιπρόσωπο και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE