Πρώτες δηλώσεις Συλλούρη: «Δεν κρατώ κακία σε κανένα. Δεν έχω τον πλούτο»
"Δεν κρατώ κακία σε κανένα", δήλωσε ο Δημήτρης Συλλούρης, αμέσως μετά την αθωωτική απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου.

Κανονικά συνεχίζεται πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, όπου νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής, λόγω πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί σε διερχόμενο αυτοκίνητο και επεκτάθηκε ακολούθως σε χωράφια με ξηρά βλάστηση, είχε επηρεαστεί η ορατότητα στον δρόμο και η τροχαία κίνηση, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από Πισσούρι προς Αυδήμου.
Η πυρκαγιά στο όχημα κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που συνεχίζουν γύρω στις 7.00 το απόγευμα, την κατάσβεση της πυρκαγιάς που επεκτάθηκε στην περιοχή. Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο και βρίσκεται σε απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο, με την κυκλοφορία να μην επηρεάζεται και να συνεχίζει κανονικά.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




