Πυρκαγιά στο Πισσούρι: Στη μάχη 9 πυροσβεστικά οχήματα - Αναμένεται να ενισχυθούν οι επίγειες δυνάμεις

Πυρκαγιά στο Πισσούρι: Στη μάχη 9 πυροσβεστικά οχήματα - Αναμένεται να ενισχυθούν οι επίγειες δυνάμεις

Πυρκαγιά ξέσπασε πλησίον της Κοινότητας Πισσούρι και παρά τον αυτοκινητόδρομο μετά από φωτιά σε όχημα.

Σε ανακοίνωσή του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής αναφέρει πως έχουν ανταποκριθεί και επιχειρούν για την κατάσβεση της 4 πυροσβεστικά οχήματα από Επαρχία Λεμεσού, 2 των Βρετανικών βάσεων και 3 του Τμ. Δασών με 15 δασοπυροσβέστες.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, ενεργοποιήθηκε και η Επαρχιακή Διοίκηση για υποστηρικτική βοήθεια. Οι επίγειες δυνάμεις θα ενισχυθούν. «Η πυρκαγιά ξεκίνησε από όχημα το οποίο κάηκε στον αυτοκινητόδρομο και επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα. Την πυρκαγιά στο όχημα κατασβήσαν οι Βρετανικές Βάσεις. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση ανάλογα με την εξέλιξη», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE