Άλλος ένας δρόμος κλείνει στη Λευκωσία - Θα εκτελούνται αντιπλημμυρικές εργασίες - Πώς να αποφύγετε την κίνηση

Άλλος ένας δρόμος κλείνει στη Λευκωσία - Θα εκτελούνται αντιπλημμυρικές εργασίες - Πώς να αποφύγετε την κίνηση

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι από την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 και ώρα 7:00 το πρωί, στο πλαίσιο των εργασιών Αντιπλημμυρικών έργων στην παλιά Λευκωσία, τμήμα της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση. Οι εργασίες εκσκαφής στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου (Γήπεδο Ολυμπιακού) για σκοπούς τοποθέτησης νέου δικτύου οχετού όμβριων υδάτων και αποχετευτικού αναμένεται να διαρκέσουν μια εβδομάδα.

Η κύρια παράκαμψη των εισερχόμενων οχημάτων προς την παλιά Λευκωσία με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο του “ΟΧΙ” θα γίνεται από την οδό Αγίου Αντωνίου και έπειτα από την Πατριάρχου Γρηγορίου ακολουθώντας την υφιστάμενη σήμανση.

Ο Δήμος Λευκωσίας απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE