Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς σε Καντάρα και Ακανθού στα κατεχόμενα

Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς σε Καντάρα και Ακανθού στα κατεχόμενα

Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς σημειώθηκε στα μέτωπα κοντά στο χωριό Καντάρα και στην Ακανθού.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, λόγω της αλλαγής της κατεύθυνσης του ανέμου οι φλόγες προχωρούν προς τα δύο αυτά χωριά.

Αναφέρεται ότι ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ και ο «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ που βρισκόταν στην Μόρφου, σε εκδήλωση στην παρουσία του Τούρκου Αντιπροέδρου, έφυγαν εσπευσμένα για την περιοχή της αναζωπύρωσης.

Ο «έπαρχος» Τρικώμου, Ερτουγρούλ Τοροσλού δήλωσε στο τ/κ «πρακτορείο ειδήσεων» ότι υπάρχει αναζωπύρωση και σε περιοχή 2,5 χλμ από το Φλαμούδι κι αυτό συνέβη μετά που τα πτητικά μέσα σταμάτησαν να ρίχνουν νερό από αέρος, λόγω και της αλλαγής της κατεύθυνσης του ανέμου.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE