Καινοτομεί ο Δήμος Παραλιμνίου - Έβαλε κρεβατάκια για τα άτομα σε αναπηρικό τροχοκάθισμα

Καινοτομεί ο Δήμος Παραλιμνίου - Έβαλε κρεβατάκια για τα άτομα σε αναπηρικό τροχοκάθισμα

Ο Δήμος Παραλιμνίου τοποθέτησε στις παραλίες του κρεβατάκια σε ξύλινους διαδρόμους για εξυπηρέτηση των ατόμων σε αναπηρικό τροχοκάθισμα.

Σε ανάρτηση της στα ΜΚΔ η Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (Ο.ΠΑ.Κ) αναφέρει ότι «ο Δήμος Παραλιμνίου ικανοποίησε αίτημα μας για τοποθέτηση κρεβατιών σε ξύλινους διαδρόμους για εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε άτομα σε αναπηρικό τροχοκάθισμα τα οποία επισκέπτονται τις παραλίες».

Προστίθεται ότι «τα αναπηρικά τροχοκαθίσματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά δυστυχώς δεν κυλούν στην άμμο».

Ζητούμε, καταλήγει η ανάρτηση της Ο.ΠΑ.Κ, «από όλους του φίλους που θα επισκέπτονται τις παραλίες να σεβαστούν αυτή την ανάγκη και να αφήνουν αυτά τα κρεβατάκια για άτομα σε τροχοκάθισμα».

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE