Σε αυθόρμητη στάση εργασίας προχώρησε η Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής

Σε αυθόρμητη στάση εργασίας προχώρησε η Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής

Σε αυθόρμητη στάση εργασίας με πορεία μέχρι τον κυκλικό κόμβο του Προεδρικού από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9:30, προχώρησε σήμερα η Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής( ESSA).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής, «ενώ ο αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας έχει αναλάβει διαμεσολάβηση ανάμεσα στην ESSA και το ΔΣ της Σχολής και έδωσε σαφείς οδηγίες όπως ανασταλούν τα μέτρα και από τις δυο πλευρές μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, δυστυχώς η εργοδοτική πλευρά έχει παραβιάσει την αρχή της διαμεσολάβησης».

«Η Διεύθυνση και η Διοίκηση μονομερώς, χωρίς να σέβονται τον θεσμό του Υπουργού, προχώρησαν σε αυθαίρετες και εκδικητικές διαδικασίες εναντίον των τριών γυναικών που ηγούνται της Συντεχνίας. Καλούμε τις Συντεχνίες και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συμπαρασταθούν στην Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE