Ιωάννα Παλιοσπύρου: Φωτογραφίζεται με καλοκαιρινό στυλ και μάς δείχνει τα σημάδια στο κορμί της

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Φωτογραφίζεται με καλοκαιρινό στυλ και μάς δείχνει τα σημάδια στο κορμί της

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποφάσισε να δώσει ένα ακόμα δυνατό μήνυμα, ποζάροντας με υπέροχο καλοκαιρινό σετ και δείχνοντάς μας τα σημάδια στο κορμί της, που φαίνεται μέρα με τη μέρα να επουλώνονται.

Δύο χρόνια μετά την επίθεση εναντίον της με βιτριόλι, η Ιωάννα δείχνει να παίρνει τη ζωή της πίσω και μετά την αφαίρεση της μάσκας, τη βλέπουμε να έχει όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Πρόσφατα μάλιστα την είδαμε ξανά να εμφανίζεται στο Fashion Show Catwalk του σωματείου «Αγάπη» στο Ζάππειο , όπου εμφανίστηκε με μάξι αέρινο φόρεμα, χωρίς μάσκα, δείχνοντας πως είναι στα καλύτερά της!

H νέα ανάρτηση της Παλιοσπύρου με καλοκαιρινά ρούχα και το δυνατό της μήνυμα
Αυτή τη φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με ένα πολύ στυλάτο γαλάζιο συνολάκι, καπέλο και crop top αποκαλύπτοντας τα σημάδια στο κορμί της, που φάινεται μέρα με τη μέρα να επουλώνονται όλο και περισσότερο.

Έγραψε μάλιστα και ως λεζάντα για το καλοκαίρι: «Το καλοκαίρι είναι εδώ».

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας: «Αν δεν είσαι ξυπόλυτος, είσαι υπερβολικά ντυμένος».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Πηγη: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.