Η Ευρωζώνη θα αναμείνει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πριν υπάρξουν νέες διαπραγματεύσεις

Η Ευρωζώνη θα αναμείνει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πριν υπάρξουν νέες διαπραγματεύσεις

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης αποφάσισαν την Τετάρτη να περιμένουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα

Πριν κάνουν οποιαδήποτε νέα συζήτηση περί ενός νέου προγράμματος στήριξης, ανέφερε ο Πέτερ Κάζιμιρ, ο Σλοβάκος υπουργός Οικονομικών, μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης του Eurogroup για την Ελλάδα, που διήρκεσε περίπου μία ώρα.

"Το Eurogroup αποφάσισε ομόφωνα να περιμένει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πριν από τη συνέχιση των συζητήσεων", έγραψε ο Κάζιμιρ στο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter. "Δεν πρέπει να βάλουμε το κάρο μπροστά από τα βόδια", πρόσθεσε σε δεύτερη ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE