Η Ευρωζώνη θα αναμείνει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πριν υπάρξουν νέες διαπραγματεύσεις

Η Ευρωζώνη θα αναμείνει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πριν υπάρξουν νέες διαπραγματεύσεις

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης αποφάσισαν την Τετάρτη να περιμένουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα

Πριν κάνουν οποιαδήποτε νέα συζήτηση περί ενός νέου προγράμματος στήριξης, ανέφερε ο Πέτερ Κάζιμιρ, ο Σλοβάκος υπουργός Οικονομικών, μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης του Eurogroup για την Ελλάδα, που διήρκεσε περίπου μία ώρα.

"Το Eurogroup αποφάσισε ομόφωνα να περιμένει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πριν από τη συνέχιση των συζητήσεων", έγραψε ο Κάζιμιρ στο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter. "Δεν πρέπει να βάλουμε το κάρο μπροστά από τα βόδια", πρόσθεσε σε δεύτερη ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE