Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το ατύχημα που είχε ο γιος της - «Έπεσε και είχε κόψει το σημείο πάνω από τα χείλη»

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το ατύχημα που είχε ο γιος της - «Έπεσε και είχε κόψει το σημείο πάνω από τα χείλη»

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αποκτήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δυο παιδιά τους ο Μάξιμος και η Σιέννα είναι για εκείνους όλη τους η ζωή!

Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις της και αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram!

Μια από τις ερωτήσεις ήταν αν αυτά τα χρόνια της έχει τύχει κάτι σοβαρό με τα παιδιά. Η Αθηνά Οικονομάκου τότε αποκάλυψε ένα άγνωστο ατύχημα που είχε ο γιος της Μάξιμος.

«Είχε πέσει και είχε κόψει το σημείο πάνω από τα χείλη ο Μάξιμος όταν ήταν 1,5 έτους και έκανε τρία ράμματα» αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE