Σε κρίσιμη κατάσταση 36χρονη στη Λεμεσό μετά από επέμβαση - Καταγγελία για ιατρική αμέλεια

Σε κρίσιμη κατάσταση 36χρονη στη Λεμεσό μετά από επέμβαση - Καταγγελία για ιατρική αμέλεια

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση 36χρονη Ελληνοκύπρια, η οποία αρχικά υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική.

Μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, που έγινε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της παραλιακής πόλης, ,η 36χρονη φαίνεται να ένιωσε έντονους πόνους στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε καθώς η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε.

Οι γιατροί οι οποία εξέτασαν την 36χρονη διαπίστωσαν πως ήταν σε προχωρημένο στάδιο σηψαιμίας τα ζωτικά της όργανα.

Η οικογένεια της 36χρονης προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία για ιατρική αμέλεια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.