Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων, στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ, από την συμβολή της με την οδό Ορφέως μέχρι την οδό 16ης Ιουνίου, στο Δήμο Λεμεσού.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 22 Ιουλίου.

Καλείται το κοινό όπως είναι προσεκτικό και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση για διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.