Πέγκυ Ζήνα: «Η κόρη μου δεν ακούει τα τραγούδια μου, ακούει φανατικά Josephine και Φουρέιρα»

Πέγκυ Ζήνα: «Η κόρη μου δεν ακούει τα τραγούδια μου, ακούει φανατικά Josephine και Φουρέιρα»

Συνέντευξη παραχώρησε η Πέγκυ Ζήνα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόρη της, αλλά και την πορεία της στον χώρο της μουσικής.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αναφέρθηκε αρχικά, στην καριέρα της.

«Επειδή γνωριζόμαστε πια με τον κόσμο, μιλάω δημόσια μόνο όταν υπάρχει λόγος», είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την αγωνία της για τα χρόνια που περνούν.

«Έχω αγωνία που μεγαλώνω, αλλά σε λογικά πλαίσια. Θέλω να μεγαλώνω όμορφα, αλλά δεν θα έκανα κάτι για να αλλάξω ή να μοιάζω 20 χρονών. Θεωρώ ότι είναι μάταιο», δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα.

Όσο για την οικογένειά της και την κόρη της, η τραγουδίστρια τόνισε ότι ο ερχομός της είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της. «Όταν γίνεσαι γονιός, αρχίζεις και σκέφτεσαι διπλά. Η Ηλέκτρα δεν ακούει τα τραγούδια μου, ακούει φανατικά Josephine κι Ελένη Φουρέιρα», εξήγησε.

Τέλος, δήλωσε πως η αγαπημένη της συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision ήταν αυτή με τον Μιχάλη Ρακιντζή με το «Love Is A Wonderful Thing» το 2002. «Μου άρεσε πολύ ο Ρακιντζής και ακόμα μου αρέσει... τον αγαπώ», δήλωσε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE