Έκανε ξένο σπίτι δικό του - Άλλαξε κλειδαριά και έφερε πρόσωπα για εργασίες

Έκανε ξένο σπίτι δικό του - Άλλαξε κλειδαριά και έφερε πρόσωπα για εργασίες

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 78χρονου.

Σύμφωνα με τον ΕκπρόσωποΤύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 18.622 καταγγέλθηκε από 65χρονο, ο οποίος διατηρεί εξοχική κατοικία στην Έμπα, ότι στις 4.6.22 ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό, του τηλεφώνησε γειτονικό του πρόσωπο και του ανέφερε ότι επισκέφτηκε την κατοικία του 78χρονος, ο οποίος παραβίασε την κατοικία του παραπονούμενου και άλλαξε την κλειδαριά και ανέθεσε σε κάποια πρόσωπα να ξεκινήσουν εργασίες συντήρησης της.

Ο παραπανούμενος αφίχθη στην Εμπα στις 16.6.22 και διαπίστωσε -όπως κατάγγειλε στην Αστυνομία- ότι είχε γίνει αλλαγή της κλειδαριάς του και ότι κλάπηκε από την κατοικία του οικιακός εξοπλισμός όπως ηλεκτρονικές συσκευές και παρόμοια αντικείμενα συνολικής αξίας περίπου 3.000 ευρώ.

Εναντίον του 78χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE