Snapchat: Αλλάζει και αποκτά συνδρομή με πρόσθετα χαρακτηριστικά

Snapchat: Αλλάζει και αποκτά συνδρομή με πρόσθετα χαρακτηριστικά

Η Snap, μητρική εταιρεία της εφαρμογής ανταλλαγής φωτογραφικών μηνυμάτων Snapchat, δοκιμάζει μία νέα συνδρομητική υπηρεσία με την ονομασία Snapchat+ που θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά χαρακτηριστικά.

Η συνδρομητική υπηρεσία, που επιβεβαιώθηκε χθες Πέμπτη από εκπρόσωπο της εταιρείας, βρίσκεται στα τελικά στάδια των εσωτερικών δοκιμών.

Μάλιστα υπήρξε και «αποκάλυψή» της στο Twitter από έναν προγραμματιστή εφαρμογών για φορητές συσκευές με το όνομα Αλεσάντρο Παλούτσι.

Το Snapchat+ θα κοστίζει 4,59 ευρώ για συνδρομή ενός μηνός ή 45,99 ευρώ για ετήσια συνδρομή.

Θα πρόκειται για το πρώτο συνδρομητικό προϊόν του Snapchat, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να ποστάρουν stories περιεχομένου, να παίζουν παιχνίδια, ενώ θα ενσωματώνεται και ένα νέο χαρακτηριστικό, το Spotlight, που θα θυμίζει έντονα το TikTok.

ΠΗΓΗ: newmoney

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE