Σε διαμαρτυρία οι μεταμοσχευμένοι ασθενείς την Δευτέρα «για τις κούφιες υποσχέσεις» που λαμβάνουν τα τελευταία χρόνια

Σε διαμαρτυρία οι μεταμοσχευμένοι ασθενείς την Δευτέρα «για τις κούφιες υποσχέσεις» που λαμβάνουν τα τελευταία χρόνια

Σε διαμαρτυρία κατέρχονται το πρωί της Δευτέρας οι μεταμοσχευμένοι ασθενείς, λόγω της μη λειτουργίας και ύπαρξης Μεταμοσχευτικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση τους, «η παρουσία όσο το δυνατόν περισσοτέρων ατόμων, μεταμοσχευμένων και μη, θα προσδώσει στην εκδήλωση τη δυναμική που πρέπει, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από το άνοιγμα της κλινικής».

Η διαμαρτυρία που θα λάβει χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, στις 10:00 το πρωί, θα κρατήσει δέκα λεπτά σε μια προσπάθεια να διαφανεί η δυσαρέσκεια και η απογοήτευση τους προς τους αρμόδιους «για τις κούφιες υποσχέσεις» που λαμβάνουν τα τελευταία χρόνια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE