Νεκρή 59χρονη σε παραλία του Πρωταρά - Η Αστυνομία διερευνά αφύσικο θάνατο

Νεκρή 59χρονη σε παραλία του Πρωταρά - Η Αστυνομία διερευνά αφύσικο θάνατο

Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε παραλία του Πρωταρά το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 59χρονη Ελληνοκύπρια, η οποία βρισκόταν για μπάνιο στην παραλία Greenbay ενώ κάποια στιγμή λουόμενοι εκέι γύρω, την εντόπισαν αναίσθητη.

Οι λουόμενοι ειδοποίησαν άμεσα ασθενοφόρο το οποίο και την παρέλαβε μεταφέρνοντας την στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Εκεί ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό της.

Η διενέργεια προκαταρκτικών εξετάσεων δεν έδειξε εξωτερικές κακώσεις στο σώμα της 59χρονης, ενώ επισημάνθηκε πως έφερε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τα ακριβή αίτια θα διαφανούν στην νενομισμένη νεκροτομή.

Η Αστυνομία εξετάζει αφύσικο θάνατο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE