Έλενα Παπαρίζου: Για ποιο λόγο διέκοψε τη συναυλία της η τραγουδίστρια

Έλενα Παπαρίζου: Για ποιο λόγο διέκοψε τη συναυλία της η τραγουδίστρια

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα πρωτοφανές περιστατικό σε συναυλία που έδωσε στη Θεσσαλονίκη στις 15 Ιουνίου.

Η ίδια όπως φαίνεται και από το βίντεο αντιλήφθηκε ότι υπάρχει μία αναστάτωση στο κοινό και σταμάτησε τη συναυλία. Ρώτησε από το μικρόφωνο εάν συμβαίνει κάτι, με τα κορίτσια που βρισκόταν κοντά στην εξέδρα να της εξηγούν ότι ένας άνδρας είχε κατεβάσει το παντελόνι του.

Τότε η Έλενα Παπαρίζου ζήτησε ο άνδρας να απομακρυνθεί από τον χώρο και να ειδοποιηθεί η αστυνομία καθώς όπως είπε στη συναυλία υπάρχουν μικρά παιδιά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αν και ταράχτηκε με αυτό που άκουσε, κατάφερε να χειριστεί την υπόθεση με την απαραίτητη ψυχραιμία και υπευθυνότητα.

Κόσμος από το κοινό την ενημέρωσε πως ο άνδρας απομακρύνθηκε και την χειροκρότησε για την παρέμβασή της.

Δείτε το βίντεο

 

@libertye @Helena Paparizou 15/06 σε συναυλία στην Θεσσαλονίκη. Τα λόγια περιττά 👑 #helenapaparizouofficial #helenapaparizoufanclub #metoo #fy #fyp #queen #humanity #unicef #goodwillambassador #greece ♬ original sound - Eleftheria

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE