Toν έπιασαν να οδηγεί με εξαπλάσια ποσότητα αλκοόλης από την επιτρεπόμενη - Ενώπιον δικαστηρίου ο 50χρονος

Toν έπιασαν να οδηγεί με εξαπλάσια ποσότητα αλκοόλης από την επιτρεπόμενη - Ενώπιον δικαστηρίου ο 50χρονος

Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν χθες για έλεγχο γύρω στις 4.45μ.μ., στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, όχημα που οδηγούσε 50χρονος.

Ο 50χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 139μg% αντί 22μg% και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελική εξέταση, με ένδειξη 118μg% αντί 22μg%.

Ο 50χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.