Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις - Πλησιάζει κατοικημένη περιοχή

Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις - Πλησιάζει κατοικημένη περιοχή

Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν την κατάσβεση της φωτιάς στην Εύβοια.

Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Εύβοια, καθώς η φωτιά έχει φτάσει στην είσοδο του χωριού στο Κρεμαστό όπου καίγονται πεύκα, ενώ στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις από όλες τις περιοχές της Εύβοιας. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά έγινε θεατή και από την περιοχή της Ερέτριας.

Μεταξύ άλλων, στο σημείο επιχειρούν 70 πυροσβέστες, 21 οχήματα 9 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.

 

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στη Ναύπακτο περιορίστηκε. Στη μάχη κατά της πυρκαγιάς Γαυρολίμνη Αιτωλοακαρνανίας επιχείρησαν το Bell 214 μαζί με 2 AirTractors, 2 Μονάδες πεζοπόρων ΕΜΟΔΕ και 45 Πυροσβέστες κ 10 οχήματα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE