Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις - Πλησιάζει κατοικημένη περιοχή

Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις - Πλησιάζει κατοικημένη περιοχή

Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν την κατάσβεση της φωτιάς στην Εύβοια.

Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Εύβοια, καθώς η φωτιά έχει φτάσει στην είσοδο του χωριού στο Κρεμαστό όπου καίγονται πεύκα, ενώ στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις από όλες τις περιοχές της Εύβοιας. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά έγινε θεατή και από την περιοχή της Ερέτριας.

Μεταξύ άλλων, στο σημείο επιχειρούν 70 πυροσβέστες, 21 οχήματα 9 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.

 

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στη Ναύπακτο περιορίστηκε. Στη μάχη κατά της πυρκαγιάς Γαυρολίμνη Αιτωλοακαρνανίας επιχείρησαν το Bell 214 μαζί με 2 AirTractors, 2 Μονάδες πεζοπόρων ΕΜΟΔΕ και 45 Πυροσβέστες κ 10 οχήματα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE