Τα είπε με τη γραμματεία της ΠΟΕΔ ο Χριστοδουλίδης - Τι συζητήθηκε

Τα είπε με τη γραμματεία της ΠΟΕΔ ο Χριστοδουλίδης - Τι συζητήθηκε

Με την εκτελεστική γραμματεία της ΠΟΕΔ συναντήθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του διαλόγου που πραγματοποιεί με την κοινωνία των πολιτών.

Τη συνάντηση απασχόλησαν θέματα παιδείας και ειδικότερα της προδημοτικής, δημοτικής και ειδικής εκπαίδευσης.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση, οι εκπαιδευτικοί, αλλά κυρίως οι μαθητές.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα που αφορούν στην ειδική εκπαίδευση, στη στήριξη παιδιών με μεταναστευτική βιογραφία καθώς και παιδιών που αντιμετωπίζουν ρίσκο λειτουργικού αναλφαβητισμού.

Ο κ. Χριστοδουλίδης, αναπτύσσοντας το ιδεολογικοπολιτικό του πλαίσιο, ανέφερε ότι η παιδεία αποτελεί προτεραιότητα στο πρόγραμμά του, καθώς επηρεάζει οριζόντια όλο το φάσμα της κοινωνίας και ενημέρωσε τα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας της ΠΟΕΔ για τις προτεραιότητες του σε σχέση με τη δημόσια εκπαίδευση, αλλά και την Παιδεία ευρύτερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE