Εντοπίστηκε «πατέντα» για να κρύβονται οι πινακίδες εγγραφής – Συνελήφθη 21χρονος – Δείτε φωτογραφίες

Εντοπίστηκε «πατέντα» για να κρύβονται οι πινακίδες εγγραφής – Συνελήφθη 21χρονος  – Δείτε φωτογραφίες

Στο πλαίσιο τροχονομικών έλεγχων που διενεργήθηκαν χθες βράδυ στην Πάφο, μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν γύρω στις 10.30 για έλεγχο στο παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου, μοτοσικλέτα η οποία οδηγείτο από νεαρό πρόσωπο.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν πρόσωπο ηλικίας 21 ετών, κάτοικος Πάφου, το οποίο από περαιτέρω έλεγχο φάνηκε ότι οδηγούσε τη μοτοσικλέτα χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας, υπήρχε ένας αυτοσχέδιος μηχανισμός απόκρυψης των πινακίδων εγγραφής, ενώ φαίνονται να υπήρχαν εμφανείς μετατροπές και παραποιήσεις σε αυτή.

Τόσο η μοτοσικλέτα όσο και ο 21χρονος οδηγήθηκαν στα γραφεία του Τμήματος Τροχαίας Πάφου όπου η μοτοσικλέτα κρατήθηκε για να τύχει έλεγχου από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών ενώ ο οδηγός κατηγορήθηκε γραπτώς και αποδεσμεύτηκε για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Κατά τη διάρκεια των τροχονομικών έλεγχων, έγιναν συνολικά 30 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις ενώ κατασχέθηκε ακόμη ένα αυτοκίνητο για περαιτέρω έλεγχο.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE