Εντοπίστηκε τραυματισμένος κάτω από τη μοτοσικλέτα του 31χρονος - Διασωληνωμένος στο ΓΝ Λευκωσίας

Εντοπίστηκε τραυματισμένος κάτω από τη μοτοσικλέτα του 31χρονος - Διασωληνωμένος στο ΓΝ Λευκωσίας

Γύρω στις 11.40 χθες βράδυ, εντοπίστηκε στην οδό Βρυσουδιών στο Παραλίμνι, κάτω από τη μοτοσικλέτα που φέρεται να οδηγούσε, επισκέπτης ηλικίας 31 ετών.

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάσταση του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με τους επι καθήκοντι ιατρούς, ο 31χρονος φέρει υπαραχνοειδή αιμορραγία εγκεφάλου, θλάση εγκεφάλου, θλάση πνευμόνων καθώς και διάφορα κατάγματα.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, ο 31χρονος έφερε προστατευτικό κράνος ενώ τα αίτια της οδικής σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.