Η «εισαγγελία» ζήτησε αύξηση της ποινής για την διευθύντρια του «Μπαϊράκ» και οι δικηγόροι της μείωση

Η «εισαγγελία» ζήτησε αύξηση της ποινής για την διευθύντρια του «Μπαϊράκ» και οι δικηγόροι της μείωση

Εφεση υπέβαλε η τέως διευθύντρια του «Μπαϊράκ», Μερıέμ Οζκούρτ στην οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 μηνών και η επόμενη ακροαματική διαδικασία ορίστηκε για τις 22 Ιουνίου κατόπιν αιτήματος της «εισαγγελίας» να της δοθεί περισσότερος χρόνος για να καταχωρήσει και η ίδια έφεση.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Γενί Ντουζάν αναφέρει ότι οι δικηγόροι της Οζκούρτ, Σαλίχ Τζαν Ντορατλί και Φεϊζί Χανσέλ, δεν υπέβαλαν ένσταση για την εν λόγω αναβολή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πλευρά της «εισαγγελίας» ζητά αύξηση της ποινής που επιβλήθηκε στην Όζκουρτ και οι δικηγόροι της ζητούν μείωση.

Τη «δίκη» παρακολούθησαν ομάδα εργαζομένων του «Μπαϊράκ» ως ένδειξη στήριξης, δημοσιογράφοι, αντιπρόσωποι από την Bay – Sen και η οικογένεια της Οζκούρτ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Στην ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας και στην ανάδειξη των δυνατοτήτων των αμυντικών βιομηχανιών των δύο χωρών αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας, σε συνάντηση που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE