Κλείνουν δρόμοι στη Λεμεσό - Θα εκτελούνται έργα αποχέτευσης - Πώς να αποφύγεται την κίνηση

Κλείνουν δρόμοι στη Λεμεσό - Θα εκτελούνται έργα αποχέτευσης - Πώς να αποφύγεται την κίνηση

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού–Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια του Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, μέχρι την Δευτέρα 11 Ιουλίου, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων στην Αυλή του Πανεπιστημίου Frederick και σε μέρος της οδού Μάριου Αγαθαγγέλου και Πετράκη Γιάλλουρου, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Χαβούζας, στον Δήμο Λεμεσού.

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δρόμοι Πετράκη Γιάλλουρου και Μάριου Αγαθαγγέλου μέχρι την είσοδο του πανεπιστημίου Frederick θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση.

Το κοινό καλείται όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας για διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE