«Μίλησαν» οι νεκροτομές των δύο μοτοσικλετιστών - Όσα κατέδειξαν

 «Μίλησαν» οι νεκροτομές των δύο μοτοσικλετιστών - Όσα κατέδειξαν

Tα αίτια θανάτου του 23χρονου Βίκτωρα Κουρουφέξη και του 68χρονου Χριστάκη Κολοκασίδη, που έχασαν τη ζωή τους σε θανατηφόρο δυστύχημα χθες (15/6), κατέδειξε η νεκροτομή επί των σορών.

Από τη νεκροτομή που διενήργησαν ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου, διαφάνηκε ότι τόσο ο θάνατος του 23χρονου Βίκτωρα όσο και του 68χρονου Χριστάκη επήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ζημιές σε ζωτικά όργανα.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, ενώ σύμφωνα με τον υπεύθυνο τροχαίας Λευκωσίας, Στέλιο Παναγίδη, κατά τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, εντοπίστηκε ένα κράνος και διερευνάται κατά πόσον ο ένας εκ των δύο το φορούσε ή κατά πόσον δεν φορούσε κράνος κανένας από τους δύο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE