Συνελήφθη 35χρονος για φωτιά σε οχήματα - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Συνελήφθη 35χρονος για φωτιά σε οχήματα - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φωτιάς σε αυτοκίνητα από το ΤΑΕ Αμμοχώστου, προέκυψε μαρτυρία εναντίον άντρα ηλικίας 35 ετών.

Το πιο πάνω πρόσωπο συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπό διερεύνηση υπόθεση, αφορά φωτιά που εκδηλώθηκε στις 9/06/2022 σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στην Αγία Νάπα και είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές σε ακόμη δύο οχήματα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE